Ismeri a házfalat, ami soha nem fakul ki?

Miért van az, hogy egyes házfalak már akkor kifakulnak, ha csúnyán nézünk rá, más házakon pedig még a jégeső sem hagy nyomot…? Fedjük fel végre a nem mindennapi titkot. 

 „A Mapei golyóálló mellényt húz a házakra?”

Egyik kedves partnerünk tette fel ezt a költői kérdést, miután háza 4 évvel az átadás után is makulátlanul festett.
Sehol egy fakó terület.
Sehol egy apróbb sérülés.

A ház 4 év után is pont úgy festett, mintha tegnap adták volna át. Mit csinál máshogy a Mapei, mint mások? Milyen „csodaszert” tesz a házak falára? El kell mondanunk, hogy csodáról szó sincs, hosszú évek fejlesztő munkájáról már sokkal inkább…

És megszületik a Mapetherm Tile System…

A hagyományos vakolatok korszaka lassan leköszön. Nem véletlen, hiszen rendkívül érzékenyek az időjárási körülményekre, esőre, napra, melegre, szélre, fagyra. Ellenben az olyan újgenerációs burkolatokkal, amilyen a Mapei forradalmi hőszigetelő rendszere, a Construma díjas Mapetherm Tile System. Ez a rendszer ugyanis mindezeknek ellenáll. 

Ahogy a nevéből is látszik, itt nem vakolat kerül a hőszigetelő rendszer gyanánt a falra, hanem burkolat, amely úgy védi a házat, mint a dióhéj a gyümölcsét. Azonban ez csak az egyik jó tulajdonsága a sok közül…

Nem csak hogy nem sérülékeny, de még meseszép is

Amikor a rendszer vásárlóit megkérdeztük, a Mapetherm Tile Systemnek mi a legnagyobb előnye a hagyományos vakolatokkal szemben, akkor általában a következő 6 tulajdonságot emelték ki az emberek: 

  1. Nincs károsodás! Jöhet eső, fagy, jégeső, egy biztos, a MAPETHERM TILE SYSTEM rendszere állja a sarat, és 100%-ban megvédi a házát… méghozzá egyetlen karcolás nélkül.
  2. Nem fakul! Nem kell ecsetelnünk, hogy a Nap által folyamatosan kibocsátott UV sugárzás milyen erős fakító hatással bír. A MAPETHERM TILE SYSTEM burkolólapjaira azonban a napnak semmilyen hatása nincs. A lapok 10 év múltán is pont ugyanúgy fognak kinézni, mint a felrakás pillanatában. 
  3. Kiváló tűzvédelmi szempontból is! Biztonsági szempontból is tökéletes választás, hiszen a MAPETHERM TILE SYSTEM rendszer érvényes homlokzati tűzterjedés vizsgálattal rendelkezik.
  4. Állja a sarat a legkeményebb ütközésekkel is. A gyerekeknek sem kell óvatoskodniuk a közelében, nekirúghatják a labdát, nekitolhatják a biciklit, kisautót, a rendszer kopás nélkül bírja a jóval keményebb ütközéseket is. 
  5. Könnyen tisztítható! A MAPETHERM TILE SYSTEM egy egyszerű slaggal lelocsolva is percek alatt tisztára varázsolható.
  6. Könnyű a javítása! Mivel a rendszer több száz elemből épül fel, meghibásodás esetén elég csak egyetlen lapot cserélni. Persze erre a legritkább esetben kerül sor, mivel a MAPETHERM TILE SYSTEM a legellenállóbb anyagokból lett összegyúrva. 

Ha szeretné megtudni, hogyan, mennyi idő alatt, mekkora költségek mellett kerülhet fel háza homlokzatára a MAPETHERM TILE SYSTEM rendszere, akkor mindenképpen látogasson el következő honlapunkra >>

Kérdezek a szaktanácsadótól