Fizessen kevesebbet! Energia megtakarítás a Mapei rendszerrel

A nyár utolsó hivatalos hónapja egyúttal nem jelenti a jó idő végét. Az időjárás változás és a globális felmelegedés által a meleg idő hosszú hetekkel, akár hónapokkal is eltolódhat. Így lehetséges az, hogy októberben még javában zajlanak a kerti grillezések, strandolások. Az eltolódás kissé megviseli az emberi szervezetet, ezért fontos, hogy legalább otthonunk belső terében tudjuk tartani a kiegyensúlyozott klímát. Nem mellesleg a megfelelő szigeteléssel rendkívül sok energiát takaríthatunk meg hosszú távon.

Kánikulában kellemes hűvös, fagyban és hidegben pedig jóleső meleg

A szigetelés egyik legfontosabb előnye, hogy otthonunk úgymond egy képzeletbeli kabátot kap, amely védi őt a kinti időjárási körülményektől. Nyáron nem szükséges, hogy egész nap menjen a klíma berendezés, ami igencsak meg tudja emelni a villanyszámlát, télen pedig nem az utcára fűtünk. Nem szivárog ki a meleg levegő a falakon keresztül. A szigetelés egy olyan befektetés, amit egyszer kell jól elvégezni, s aztán örök életre szóló energia megtérülést hordoz magában.

A megfelelő szigetelési rendszer

A szigetelésnél érdemes egyeztetni a munkát végző szakemberrel, hogy milyen vastagságú és típusú anyagot ajánl. A minőségi hozzávalókról pedig a Mapei gondoskodik. Lényeges, hogy a kiválasztott anyagok méretben és anyagban is passzoljanak egymáshoz. A Mapei erre a folyamatra egy komplett rendszert kínál.

A Mapei szigetelő rendszere életre szóló megoldást nyújt

Ismerkedjen meg a Mapei által nyújtott hőszigetelési megoldások széles palettájával. A következő leírásban mindent megtudhat arról, miért jár rendkívül jól, ha a Mapei rendszerét választja>>>

Kérdezek a szaktanácsadótól