A nyár legtrendibb színei: ilyen hatást érhet el velük

A színek meghatározzák a hangulatunkat. A hangulat pedig kihat az életminőségünkre és a munkában, illetve egyéb területeken nyújtott teljesítményünkre egyaránt.

Az idei trendi nyári színek azonban üdeséget, nyugalmat és kiegyensúlyozottságot ötvöznek egy kis vagánysággal ötvözve. Ismerje meg 2020 legdivatosabb színeit!

A színek tekintetében az idei nyáron a lakáson belül nagyjából ugyanazok az árnyalatok és tónusok számítanak trendinek, mint amelyekkel a 2020-as évet megalapoztuk

A nyár azonban jó esetben nem csak a négy fal között telik. Hanem bizony a kertben, teraszon vagy jobb híján egy aprócska balkonon is egyedi hangulatot teremthetünk néhány jól elhelyezett színes használati tárggyal vagy dekorációs elemmel. Lássuk, hogyan öltöztethetjük az otthonunkat és a teraszunkat is a 2020-as nyár legtrendibb színeibe!

 

Természet ihlette színek

A 2020-as évi színek egyértelműen  a természet jegyében születtek. Hiszen a zöld különböző árnyalatai hódítanak. A finom pasztell zöld és az élénkebb tónusok is elképesztően divatosak most.

Ha igazán pompázatos összhatásra törekszik, kombinálja a természetes zöldet az égbolt ragyogó kékségével vagy a Nap aranyló sárga színével. Ezek a párosítások beltéren és kültéren is megállják a helyüket. 

Akárcsak az örök kalsszikusok

A bézs és a barnás árnyalatok szintén  természet közelségét hozzák be a szobába és egy rendkívül letisztult, kifinomult elegáns stílusú terasz, illetve erkélydekorációt is kialakítható ezekből a színekből.

 

Trendi meghökkentő színek

Bent bármennyire is hangsúlyos a természetes és kifinomult stílus, kint a kertben és a teraszon, remekül kombinálható és vidám hangulatot kelt egy-egy intenzívebb színű bútor vagy kiegészítő.

A különböző díszpárnák, plédek, gyertyák, lampionok, poharak, tányérok vagy épp lámpások harsány színei energiával töltenek fel és nem mellesleg elképesztően divatosak idén.

A türkiz, a piros, a napsárga, a kék különböző árnyalatai vagy akár egy-egy narancssárga kiegészítő életre kelti a teraszt és lehetővé teszi, hogy maximálisan élvezzük a jó időt.

Kérdezek a szaktanácsadótól