Mi győzte meg a felújítókat, hogy a Mapei hőszigetelő rendszerét válasszák otthonuk felújításához?

Az otthonunk hőszigetelése nagy vállalkozás, nagyon körültekintően kell megválasztani azt a rendszert, amire rábízzuk a ház külső burkolását! Megkérdeztük pár vásárlónkat arról, hogy miért a Mapei-t választották illetve, milyen tapasztalatuk van a hőszigetelő rendszerrel kapcsolatban. Érdekes szempontokat tudtunk meg, ami Önt is érdekelheti, a nagy döntés előtt.

Nézzünk néhány érdekes példát arra, hogy ki miért választotta otthona hőszigeteléséhez a Mapei megbízható termékeit!

Az alábbi videóban megkértünk néhány építkezés, felújítás után lévő embert, hogy mondja el véleményét, tapasztalatát a Mapei termékeiről.

Zsolt a passzív házához keresett tényleg megbízható hőszigetelő rendszert, hiszen tudta, hogy egy jó rendszer még extrém időjárási körülmények mellett is zavartalan belső komfortot biztosít. Az első telük már bizonyította, hogy a Mapei hőszigetelése megállta a helyét.

Ádámék azt szerették volna, hogy a házuk homlokzati és lábazati színezése nem üt el egymástól. Meglepődve tapasztalták, hogy több gyártó is visszautasította őket, illetve nem tudtak erre a feladatra garanciát vállalni. Egyedül a Mapei tudott olyan komplex megoldást kínálni, ami megfelelt Ádámék elképzeléseinek, illetve teljes rendszer-garanciát is kaptak.

Mónikáék aggódva figyelték a házuk külső homlokzatát, látnak-e valamilyen változást a felújítás óta. Hiszen láttak már olyan házakat, ahol pár év után a homlokzat vizesedni, foltosodni, fakulni kezdett. De megnyugodva tapasztalták, hogy a Mapei rendszere olyan, mint új korában, mint amikor felfestették.

Dénes a kertje szépítése közben figyelte, hogy a fűnyírás következtében felcsapódó fű a falon milyen nyomot hagy. Elégedetten látta, hogy a fal takarítása nagyon egyszerű, nem hagy nyomot rajta semmi.

Lászlóék kimondottan hosszú távra terveztek, amikor kivitelezőt kerestek. A kiszemelt szakember azzal győzte meg őket, hogy a saját házát is Mapei termékekkel építette, és annak már 15 éve. Miután László a saját szemével is meggyőződött arról, hogy 15 év elteltével is milyen magas színvonalat biztosít a Mapei, nem is volt kérdés, hogy ő is ezt a megoldást választja.

Kép forrása MAPEI.hu

Ha további szaktanácsra lenne szüksége a hőszigeteléssel kapcsolatban, keresse fel honlapunkat>>

Kérdezek a szaktanácsadótól