Hogyan jut plusz biztonsághoz az otthona?

Nem biztos, hogy egy hőszigetelt otthon tökéletes biztonságot ad! Ugyanis van egy hiba, amit sokan elkövetnek, és csak később derül ki, hogy a hiba miatt a hőszigetelés nem működik úgy, ahogy kellene. Megmutatjuk, hogyan lesz extra biztonságos az otthona!

Sokan nem egy komplett hőszigetelő rendszert vesznek, hanem összeválogatják az elemeket. Ez óriási hiba, amit később igen megbánhatunk!Kép forrása

Miért fontos, hogy egy hőszigetelő rendszert ne összeválogatott termékekből építsen fel, hanem rendszergazdától vásárolja az összes rendszerelemet, és úgy építse be azokat?

A rendszernek úgy kell összeállnia, hogy a tűzvédelemtől kezdve a mechanikai megfelelőségen át egész az esztétikáig minden szempontból tökéletes legyen. Ezt tanúsító intézetek is vizsgálják és úgynevezett Nemzeti Műszaki Értékeléseket – vagy NMÉ-ket – adnak ki azokra a hőszigetelő rendszerekre, amelyek teljesítik az előírt követelményeket. Nem véletlen tehát, hogy ezeket a rendszer engedélyeket elvárják, sőt sokszor megkövetelik a piacon.

Amennyiben tehát rendszerben vásárolja a hőszigeteléshez szükséges termékeket, és az érvényes NMÉ szerint építi be azokat, Ön is védve van az engedély által.Kép forrása

Emellett a hőszigetelő rendszer gyártók úgynevezett rendszergaranciát is kibocsátanak partnereik részére, melyben garantálják azt, hogy egy adott projektre vonatkozóan a rendszergaranciában felsorolt termékek tartósan és megbízhatóan együtt fognak dolgozni.

Itt tehát még egy plusz biztonsághoz juthat, amelyet a hőszigetelő rendszert gyártó cég ad Önnek. Egy kivitelező számára nagy megnyugvást adhat, ha egy nagy múltú, erős cég áll mögötte, mint a Mapei, amely garantálja a termékének a tartós, kiváló minőségét.

A Mapei Kft. rendelkezik a különböző hőszigetelő rendszerek engedélyeivel és partnerei részére rendszergaranciát is biztosít. Vásároljon tehát megbízható kézből teljes hőszigetelő rendszert, és ne bízzon semmit a véletlenre.

Nézze meg ezt a videót, amelyben a hőszigetelési szakember elárulja, mi történik akkor, ha NEM rendszerben veszi meg a hőszigetelés elemeit:

 

Ha érdekli, hogy a Mapei milyen személyre szabott ajánlatokat kínál a hőszigetelőknek, kattintson ide>> 

 

Kérdezek a szaktanácsadótól