HŐSZIGETELÉS MINDENKINEK

Mit kell tudni a hőszigetelő rendszerekről?


hőszigetelő rendszerekrőlSajnos Magyarországon gyakorlottá vált, hogy gyenge és olcsó minőségű építőanyagok kerülnek beépítésre, emiatt az építmények minősége és tartóssága gyakran nem megfelelő. A bekerülési költségeket mindenki csökkenteni szeretné, de ez sokszor a minőség rovására megy. Nagyon sokan nem tartják szem előtt, hogy már a nevéből fakadóan is a hőszigetelés egy komplex rendszer, mely különböző elemekből épül. Ha nem rendszerben gondolkodunk, az összeválogatott egyes alkotóelemek összeférhetősége, együtt dolgozása nem biztosított, akár még egy rossz minőségű vakolat is képes működésképtelenné tenni a teljes hőszigetelő rendszert.

Nemzetközi háttérrel rendelkezünk, és már több, mint 20 éve bizonyítottunk a piacon hidegburkolati segédanyagok területén. A hőszigetelő rendszer lelke a ragasztó – hiszen ez biztosítja, hogy hosszú éveken keresztül a rendszer a helyén marad, és betölti feladatát – melynek gyártásában kiemelkedőek vagyunk.

Egyéb elismerések, díjak:

  • 70%-os energiamegtakarítás a Mapei hőszigetelésével – Videó
  • MAPEI Hőszigetelő Rendszere KivÉT védjeggyel ellátott termék
  • ÉMI 100% minőségjellel rendelkezik, így független szervezetek is igazolják kiváló minőségét.
  • A rendszer fontos tulajdonsága, hogy tűzálló, vagyis rendelkezik független szerv által bevizsgált tűzvédelmi besorolással – Hogyan viselkedett a Mapetherm rendszer a Nyírpalota utcai tűzeset során?

A hőszigetelő rendszereknek két változata terjedt el: a polisztirolos és az ásványgyapotos rendszer. Természetesen ennek megfelelően a Mapei termékkínálatában is megtalálható, mind a polisztirolos (Mapetherm PS homlokzatihőszigetelő rendszer) és mind azásványgyapotos rendszer (MapethermMW homlokzati hőszigetelő rendszer). Mindkettőnek meg van az előnye, olvassa el őket.

Tetszik? Oszd meg!