HŐSZIGETELÉS MINDENKINEK

5 pénztárcakímélő érv a hőszigetelés mellett

 „Most már tényleg fel kell újítani a ház hőszigetelését!” – Önben is felmerültek hasonló gondolatok az elmúlt hetekben? Ha úgy érzi, hogy csak fűt és fűt, de közben a hatását nem érzi a szobában, a gázszámla meg csak növekszik, itt az ideje, hogy megismerje a korszerű hőszigetelés pénztárcakímélő előnyeit.

A számok azt mutatják, hogy egy hőszigetelés hosszútávon megtérülő befektetés. Az alábbiakban összeszedtük, milyen előnyei vannak: meg fog lepődni! Hiszen nemcsak a benti hőmérsékletre van hatása, hanem a pénztárcáját is kíméli, miközben a környezetre is jó hatással van, és sok egészségügyi panaszt is megelőzhet egy jó hőszigeteléssel.

korszerű hőszigetelés

(Kép forrása: http://www.isonat.com/uploads/media/actualites/Isolation-maison-proteger-maison-froid.jpg)

5 pénztárcakímélő érv a homlokzati hőszigetelés mellett, amely az egészségére is jó hatással van:

  1. Egy korszerű hőszigetelés egész évre jó válasz: hiszen nyáron hűt, télen pedig fűt. Télen nem fog fázni, és nyáron sem lesz fullasztó hőség lakásában, és nemcsak a fűtésre, hanem a klimatizálásra fordított költségei is csökkenek.
  2. Érezhetően csökkennek majd gázszámlái, vagyis a beruházása gyorsan megtérül.
  3. Csökken a páralecsapódás, vagyis nem kell tartania az egészségre ártalmas penészes falaktól sem.
  4. Növekszik az otthonának értéke, egy jól hőszigetelt házat ugyanis mindig könnyebb eladni az ingatlanpiacon.
  5. 25-30%-kal csökkenhet a hőveszteség, ez nagymértékű energiamegtakarítást jelent, amivel a környezetet is védi.

Tapasztalatból tudjuk, hogy ez az időszak a tervezés, utánajárás ideje, most még időben van, hogy belekezdjen a hőszigetelés projektbe. Ha bármilyen kérdése vagy kérése van, kérjen tőlünk szaktanácsot, ha szakembert keres, látogassa meg a szakemberajánló oldalunkat!

szaktanacs_gomg

Tetszik? Oszd meg!