HŐSZIGETELÉS MINDENKINEK

Videó: Itt a megoldás a magas téli fűtésszámlákra

3 gondja is volt a videóban látható ház lakóinak:

  • nyáron nem volt hűvösa lakás
  • télen alig győztek fűteni, mégsem volt elég meleg
  • a falak vizesedtek, emiatt pedig megjelent a penész is

Ezért kerestek fel egy szakembert, akinek volt egy javaslata. A megoldás után másfél évvel már biztos tapasztalatokat oszthatnak meg Önnel is a mindennapokban érezhető óriási minőségi változásról.

fűtésszámla

Példánkban egy régebbi építésű családi ház a főszereplő, amely annak idején nem a megfelelő szigetelési anyagokkal épült. A benne lakó család hosszú éveken át szenvedő alanya volt az időjárás okozta problémáknak: küzdöttek a fal vizesedésével és a penészes falakkal egyaránt.

Emellett az épületben élők hőérzetét és családi kasszát is negatívan befolyásolta a nem korszerű megoldásokkal kivitelezett ház – télen hiába költöttek egyre több pénzt tüzelőanyagra, a lakás nem tartotta a meleget.

fűtésszámla

Ekkor kérték a kivitelező segítségét, hogyan lehetne korszerűsíteni otthonukat. A kivitelező a Mapei hőszigetelő rendszerét ajánlott a családnak, akik immár másfél évvel a kivitelezés után is úgy érzik, hogy jól döntöttek, amikor ezt az anyagot választották.

Miből látható, ha egy hőszigetelés jó minőségű?

  • nincs kicsapódás, sérülés, elváltozás a felületen
  • a falak nem veszítik el az eredeti színüket

Az épület a felújítás óta télen tartja a meleget, nyáron pedig hűvösebb, valamint a vizesedési és penészesedési problémák is teljes mértékben megszűntek, a család pedig biztos abban, hogy ez még hosszú évtizedekig így lesz.

Nézze meg ebben a videóban a részleteket:

Ha szeretné megtudni, hogy az Ön hőszigeteléséhez milyen termékek ajánlhatók, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül Önnek, akkor keresse fel honlapunkat: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/hoszigeteles

Tetszik? Oszd meg!