HŐSZIGETELÉS MINDENKINEK

Lepattog a vakolat? Felejtse el, itt az elképesztően látványos megoldás!

Egy ház vakolata rendkívül sérülékeny, nemcsak a jégeső, a napfény, a gázok, de még egy nekitámasztott bicikli is nyomot tud hagyni rajta. Bárcsak lenne egy sokkal ellenállóbb lehetőség… Szerencsére van! Ez az újdonság nemcsak tartósabb megoldást jelent, hanem még látványban is elképesztően egyedi.

Kép forrása: theplan.it

Ez a forradalmi megoldás nem más, mint a látványos, vékony porcelánlapokkal burkolt hőszigetelő rendszer. A Mapei új hőszigetelő rendszere, a Construma díjas Mapetherm Tile Systemerre kínál garanciális megoldást.

Az garantált, hogy a burkolatos rendszer alkalmazásával a házunk homlokzata teljesen egyedi lesz. Szinte biztos, hogy még csak hasonlítani sem fog a környezetünkben semmi más épülethez, ki fog tűnni az épületünk a többi közül.

Kép forrása: Mapei

De nemcsak esztétikai előnyei vannak egy ilyen épületnek, hiszen egy burkolat jóval ellenállóbb és tartósabb egy vékonyvakolatnál.

Íme, 6 pont, ami miatt sokkal elégedettebbek leszünk ezzel a megoldással, a hagyományos vakolat helyett:

  1. A MAPETHERM TILE SYSTEM az időjáráshatásainak jobban ellenáll, gondoljunk csak egy kiadós jégesőre, amelytől biztos, hogy a homlokzatunk nem fog károsodni.
  2. De megemlíthetjük a Nap által folyamatosan kibocsátott UV sugárzás fakító hatását is, amely bizonyos színvakolatokat érzékenyen érint, de a MAPETHERM TILE SYSTEM burkolólapját nem fogja kifakítani.
  3. Az időjárás hatásai mellett más környezeti hatásokat is megemlíthetünk, hiszen a légkörben található széndioxid, esetleg más agresszívgázok szintén károsíthatják a homlokzatunkat és a különbség egyértelmű a kétféle hőszigetelő rendszer között.
  4. Környezeti hatást jelenthet még a tűzhatás is, és a MAPETHERM TILE SYSTEM rendszerünk érvényes homlokzati tűzterjedés vizsgálattal rendelkezik.
  5. Ütésszilárdság szempontjából sem mindegy, hogy mit bír egy hőszigetelő rendszer. Könnyen belátható, hogy a MAPETHERM TILE SYSTEM nemcsak a falnak támasztott bicikli által okozott mechanikai hatásnak áll ellen, hanem jóval nagyobb hatásoknak is.
  6. Nem elhanyagolható szempont a felület karbantarthatóságának kérdése sem. A MAPETHERM TILE SYSTEM könnyen tisztítható, illetve, ha valamilyen okból kifolyólag egy burkolati elem mégis tönkremegy, annak pótlása, cseréje egyszerűen megoldható, nem kell, hogy a teljes homlokzati felületet érintse.

Kép forrása: docplayer.net

A fentiekben részletezett sokrétű védelmi funkciónak köszönhetően a MAPETHERM TILE SYSTEM élettartama jóval meghaladhatja a vékonyvakolatos homlokzat élettartamát.

Ha szeretné megtudni, hogy az Ön hőszigetelési problémáira mi a megoldás, milyen termékek ajánlhatók, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül Önnek, akkor keresse fel erre specializálódott honlapunkat:

http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu

Tetszik? Oszd meg!