HŐSZIGETELÉS MINDENKINEK

Végre elfelejtheti a penészt, az algát a falakon!

Sok helyen gondot okoz a penészesedés, a penészrendkívül gyors elszaporodása. Jól teszi, ha már az első jeleknél felveszi a harcot az egészségtelen és káros jelenség ellen, az otthona és a családja érdekében! Megmutatjuk, hogyan lehet akár tíz évre garantálni, hogy ne jelenjen meg a penészesedés vagy az algásodás a falakon.

Kép forrása: inout-home.hu

A Silancolor vakolatok legkiválóbb tulajdonságai a vízzel szembeni ellenállással állnak összefüggésben. Ezek a kiváló vízlepergető képesség és páraáteresztés. Az anyag tömör, hálós szerkezetének köszönhetően a nedvesség nem hatol át a vakolatrétegen, ugyanakkor a párát képes átereszteni.

Kép forrása: youtube.com

Az algásodás és penészesedés megjelenéséhez szükséges tényezők – oxigén, 15-35°C közötti hőmérséklet, víz, és a tápanyagok – mind olyan elemek, amelyek tőlünk függetlenül jelen vannak a környezetünkben. Ha azonban a víz hatását ki tudjuk küszöbölni a víznek hatékonyan ellenálló bevonattal, akkor sikeresen legyőzhetjük az algásodás és penészesedés problémáját. A Silancolorral vakolt felületeken a penész és az alga nem tud megtelepedni, ezért azok hosszú ideig szépek maradnak, valamint az egészségünk károsodása miatt sem kell aggódnunk.

 

Kép forrása: youtube.com

Sokan úgy tartják, hogy nem kell drága hőszigetelő rendszerbe fektetni, mert az olcsóbb is jó. De mi a drága? A hőszigetelés költségeinek számításakor figyelembe kell venni, hogy hosszú távra tervezünk. Tehát azt kell összehasonlítani, hogy a kész termék a falon mit nyújt az áráért, és meddig biztosítja a tökéletes hőszigetelést. Így bizony az jön ki a számításból, hogy például a Silancolor termékcsalád igen kedvező árú.

Ez a rétegrend minden téren beválik:

  • ha van is a falazatban víz, nem foltosodik ki
  • a penészt és az algát tényleg elfelejtheti, nem jelenik meg a falakon
  • a páraáteresztő tulajdonságának köszönhetően nem vizesedik a fal
  • nem válik le a vakolat

Kép forrása: youtube.com

Az elégedett felújítók visszajelzései alapján tudjuk, hogy tíz évet biztosan kibír csodaszép állapotban, de még többet is!

Nézze meg annak a kivitelezőnek a véleményét a Mapei hőszigetelő rendszeréről, aki a piacon fellelhető összes rendszert ismeri:

Tetszik? Oszd meg!