HŐSZIGETELÉS MINDENKINEK

Százezreket takaríthat meg ezzel az egyperces hőszigetelés tippel

Miért kellene a hőszigetelés fontosságára több figyelmet fordítanom? – kérdezheti most. Nekünk 4 nyomós érvünk is van:

  1. a havi gázszámlája csökken
  2. az otthonát elkerüli a penész, az alga
  3. a házának értéke milliókban kifejezhetően megnő
  4. amit megtakarít a gázszámlán, abból elmehet egy luxusnyaralásra is

hőszigetelés
Kép forrása: http://www.claytonforus.com/wp-content/uploads/2015/07/enhanced-24770-1436908968-1.jpg
Viszont mielőtt belevág, nézze meg, mi az a 2 hiba, amit nagyon egyszerűen elkerülhet. Ugyanis feltételezzük, hogy Ön sem csak az első viharig szeretné a hőszigetelést a házán tudni.

1. hiba: Nem rendszerben gondolkozik

Sokan összeválogatják a hőszigetelő rendszer elemeit, mert úgy hiszik, így spórolni fognak a költségeken. Viszont így a végeredmény garantáltan nem lesz olyan hatékony, mint azt Ön szeretné. Érdemes egy gyártótól beszerezni az összes elemet, így biztos lehet abban, hogy a hőszigetelés sokáig tartós és magas minőségű lesz.

hőszigetelés

Kép forrása: https://i1.wp.com/www.temporadalivre.com/blog/wp-content/uploads/Merry-Christmas-and-Happy-Holidays-Photo.jpg?fit=849%2C565&ssl=1

2.hiba: Nem a megfelelő ragasztót választja

A ragasztóban a legfontosabb a műgyanta mennyisége. Ha ezen spórolnak, akkor a ragasztó nem fog megfelelően tapadni, és nem lesz rugalmas. Mi lehet egy rossz ragasztó következménye? A polisztirol elválik a felülettől, a hőszigetelés nem lesz olyan hatékony, kidobott pénz lesz az, amit a hőszigetelésre költött, mert a gázszámláján nem fogja látni az eredményt… A vakolat is megrepedezhet, vagyis még látványra is csúnya lesz a fal. Végső soron pedig nem funkcionál a hőszigetelés.

Ha ezeket a hibákat elkerüli, biztosa lehet abban, hogy az otthona értéke nő, a költségei csökkenek, és a megtakarított pénzt önmagára és családjára költheti!

Tetszik? Oszd meg!