HŐSZIGETELÉS MINDENKINEK

Végleges megoldás a penész ellen + 2 extra meglepetés

A hűvös időszakban a felső sarkokban megjelenik a penész, aztán a padló és a fal találkozásánál is penészesedni kezd, és ez egyre durvább, ahogy a fűtési szezon igazán beindul. A penészesedés nemcsak ronda, hanem nagyon egészségtelen is, érdemes minél hamarabb megszabadulni tőle.

Van arra egy végleges megoldás, ha nem szeretne minden évben a penésszel küzdeni. Ráadásul ez a megoldás még 2 másik kellemes meglepetést is tartogat a lakók számára!

Kép forrása: tapcohomedry.com

Ez a megoldás nem más, mint a hőszigetelés. A hőszigetelés következtében a hőhidak megszűnnek, és két dolgot azonnal észlelni fog meglepetten:

  • nincs penész sehol
  • a fűtési költség jelentősen kevesebb

Nyáron, a nagy melegben jön a harmadik meglepetés: könnyebben elviselhető a belső hőmérséklet, éjszaka nem dől a meleg a falakból, egészen más a lakók hőérzete, sőt, klíma nélkül is elviselhető a nyár.

2 kulcsa van a tökéletes hőszigetelésnek:

Kép forrása: youtube.com

  • Szigeteljen hőszigetelő rendszerekkel, mint például a MAPEI által felépített MAPETHERM Ps (polisztirol) és MAPETHERM RW, melyek minőségét cégünk garantálja.
  • Bízzon meg gyakorlott, képzett hőszigetelő szakembert, mert nem elég csak minőségi anyagokból dolgozni. A minőségi hőszigetelés kulcsa nem csak a rendszerben való gondolkodás, hanem a képzett kivitelező is.

Miért érdemes rendszerből elkészíteni a hőszigetelést? Ennek 3, zsebbe vágó oka is van:

Kép forrása: youtube.com

  1. Összeválogatott rendszereknél nem tudni, hogy az egyes összetevők hogyan dolgoznak együtt!
  2. Összeválogatott rendszerek esetén senki sem vállalja a problémákért a felelősséget!
  3. Hibák esetén a javítások sokszor nagy összeget képviselnek, amivel már nem is annyira olcsó a legolcsóbb rendszer!
Ha szeretné megtudni, hogy az Ön hőszigeteléséhez milyen termékek ajánlhatók, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül Önnek, akkor keresse fel erre specializálódott honlapunkat: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/hoszigeteles
Tetszik? Oszd meg!