HŐSZIGETELÉS MINDENKINEK

Szerzői jogi nyilatkozat


A www.hoszigetelesmindenkinek.hu honlapon megjelenő tartalom, így a cikkek, az videók, a honlap grafikája vagy bármely más szerzői mű (a továbbiakban: “mű”) szerzői jogi oltalom alatt áll.Amennyiben egy az oldalainkon található szerzői mű másként nem jelöli, a mű szerzői vagyonijogainak jogosultja, illetve a felhasználási jogokkal rendelkező jogosultja a Mapei Kft.

Az oldalainkon található művek szerzői a művekben olvasható eltérő rendelkezések hiányában műveiktöbbszörözését az alábbiak szerint engedélyezik:

  1. Letöltés útján történő többszörözés kizárólag a mű elolvasása végett.
  2. Személyes használatra történő kinyomtatás vagy rögzítés háttértárolóra: Egy személy számára a www.hoszigetelesmindenkinek.hu címről bármely naptári évben legfeljebb három tanulmány vagy cikk kinyomtatását, vagy háttértárolóra rögzítését engedélyezzük.
  3. Semmilyen formában sem engedélyezett a www.hoszigetelesmindenkinek.hu oldalon található anyagok többszörözése vagy tárolása elektronikus adattárban.

Erre tekintettel tilos a művek fentiektől eltérő bármely technikai módszerrel bármely típusú  adathordozóra történő többszörözése, átdolgozása, terjesztése, nyilvánossághoz közvetítése vagy más módon történő felhasználása az Mapei Kft., illetve a mű más jogosultjának írásbeli engedélye nélkül, kivéve azt az esetet, amikor a bejegyzéseinket és cikkeinket a jogosult (Mapei Kft.) feltüntetésével és a honlapunkra www.hoszigetelesmindenkinek.hu mutató hiperhivatkozás (link) veszik át.

Ez a tilalom nem érinti az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvényben szabályozott szabad felhasználási eseteket, amelyekre azonban kizárólag a törvényben meghatározott felhasználói kör részére, illetve a törvényben meghatározott célból és mértékben van lehetőség.

A művek bármely más felhasználásához a szerzők hozzájárulása szükséges.

2015. február 2.
Mapei Kft

Tetszik? Oszd meg!