HŐSZIGETELÉS MINDENKINEK

10 perc múlva már sokkal jobban fog érteni a hőszigeteléshez!

A hőszigetelés az egyik legösszetettebb feladat az építkezés vagy felújítás során, ne kövesse el azt az amatőr hibát, hogy teljesen felkészületlenül vág bele!

A feladat ugyan összetett, de ez nem jelenti azt, hogy érthetetlen lenne azok számára, akiknek nem ez a szakmájuk.

Szakértőnk arra vállalkozott, hogy 10 perc alatt elmondja a legfontosabbakat: 5 rövid videóban összeszedte azokat a tudnivalókat, amiket mindenkinek ismernie kell, mielőtt belevág ebbe a nagy feladatba.

hőszigetelésKép forrása: https://goo.gl/jkEZEk

Nem lesznek követhetetlen szakszavak, érthetetlen kifejezések, csak könnyen és egyszerűen befogadható gondolatok.

  1. rész: Milyen előnnyökkel jár a hőszigetelés?

A hőszigetelés olyan a háznak, mint az embereknek a pulóver, csak ez nyáron is védi a házat. Ráadásul a kisebb hibákat is elfedi, és sokkal kellemesebb érzet lesz bent, egyenletes elosztásban. A takarékosságot és a környezet védelmét is meg kell említeni, hiszen ezek is nagyon fontos szempontok.

 

  1. rész: Melyik hőszigetelést válasszam?

Kétféle rendszer terjedt el, a polisztirolos és az ásványgyapotos. Mindegyiknek van előnye és hátránya is, ebben segít minket a szakértő. Mérlegelje, Ön melyik szempontot tartja fontosnak, és könnyű lesz a választás!

 

  1. rész: Miért rendszerben kell gondolkodni?

Fizikai és jogi oka is van annak, hogy a szakemberek nagy része azt ajánlja, hogy rendszerben gondolkodjunk. Ismerje meg, mik ezek az okok, és mi az a jogi dolog, amire talán nem is gondolt még!

 

  1. rész: Haladóknak: mindent a fedővakolatokról!

Melyiket érdemes választani és miért, mik a különbségek a termékek között. Minden részlet kiderül: melyik színezhető, melyik a legelterjedtebb, melyik rendszerhez illik, melyik páraáteresztő, vízlepergető, és melyik az, amelyik a legjobban ellenáll a mohásodásnak.

 

  1. rész: Milyen színt válasszak?

Vannak buktatói a színválasztásnak is, de egy gyakorlati tanáccsal elkerülheti a hibát. A szakember sosem hagyná ki ezt a lépést, érdemes megnézni, mi ez.

Tetszik? Oszd meg!