HŐSZIGETELÉS MINDENKINEK

Polisztirolos hőszigetelő rendszer


hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek, családi ház hőszigetelése, polisztirolos hőszigetelés

A Mapetherm PS polisztirolos hőszigetelő rendszer egyik nagy előnye, hogy a fajlagos anyagköltsége általában kisebb, mint az ásványgyapotosnak. A polisztirolos hőszigetelés mellett érvként szolgál az is, hogy egyszerű és gyors kivitelezést tesz lehetővé, ezért szeretnek a kivitelezők is ezzel dolgozni és ezért található a piacon is ebből a legnagyobb választék.

A páraáteresztő képességük ugyan alacsonyabb, mint az ásványgyapotos rendszeré, de hőszigetelő képességük kiváló.

De hol van szükség páraáteresztésre?

Az épületek belső tereiben keletkező párának csak pár százaléka távozik el a szilárd falazaton keresztül. Régebbi, rosszul záró nyílászárók esetén a légcsere és ezzel együtt a pára eltávozása is az ablakokon, ajtókon keresztül történik, míg jól záró nyílászárók esetén feltétlen szükséges időnként szellőztetni. A jó páraáteresztő képesség azonban mégis hasznos lehet új építés esetén, hiszen meggyorsítja a nedvesség távozását.

Mapetherm PS polisztirolos rendszer jellemzői

  • Kedvező árfekvés
  • Gyors kivitelezhetőség
  • Nem páraáteresztő
  • Legnagyobb választék a piacon
  • Alacsonyabb rendszersúly, kisebb megterhelés

Minőség, kedvező áron

A hőszigetelő anyagok árát nyilvánvalóan figyelembe kell venni az építkezés, vagy a felújítás során, főként azért, mert egyes esetekben a hőszigetelő táblák a beruházás, a teljes hőszigetelő rendszer akár40-50%-át is kitehetik. Ha költséghatékony megoldásra vágyik, akkor mindenképpen ez a legjobb megoldás az ÖN számára.

Amellett, hogy költséghatékony, ez a legelterjedtebb rendszer is. A leggazdaságosabb anyagot a szigetelő rendszerek 90%-ban használják, nem véletlenül.

Azonban itt sem mindegy, hogy milyen minőséget választ. A háza hőszigetelése rendkívül fontos, hogy meggátolja a hőveszteséget, és javítsa az épületek energiahatékonyságát. A jól megválasztott rendszer nem csak a légtér hőmérsékletét garantálja, hanem azt is, hogy a falak, a mennyezet és a padlók is elérjék a megfelelő hőmérsékletet, ezáltal csökkentve a hideg érzetet.

Ha Ön megbízható, de költséghatékony megoldásban gondolkodik, akkor tekintse meg, hogy mit nyújthat Önnek a Mapetherm PS rendszer. >>>

Tetszik? Oszd meg!