HŐSZIGETELÉS MINDENKINEK

Alacsonyabb számla nyáron és télen is? Így lehetséges!

Ha úgy érzi, hogy nyaranta nem bírja lehűteni a lakást, és már előre tart a téli fűtésszámlától, ez az energiatakarékos megoldás biztosan érdekelni fogja!

A számok bizony minden esetben azt mutatják, hogy egy profin kivitelezett hőszigeteléshosszútávon sokszorosan megtérül. Most mutatunk 4 pénztárcakímélő okot a hőszigetelés mellett:

Kép forrása: beconstructiveltd.com

Íme, a 4 nyomós ok, amiért érdemes a hőszigetelés mellett döntenie:

  1. JOBB LESZ A BENTI KÖZÉRZET

Nyáron nem melegszik fel a lakás, télen egyenletesebb lesz a meleg, nem lesznek hideg, kellemetlen zugok. Mivel a hőszigetelés garantálja a magasabb belső felületi hőmérsékletet, nem kell olyan magas fokozaton üzemeltetni a fűtést, mégis kellemes közérzetünk lesz. Vagyis mind télen, mind nyáron kisebb számlákkal kell számolni. Vannak például olyan esetek, hogy a légkondicionálást be sem kapcsolják a házban nyáron, olyan jól szigetelnek a falak.

  1. PLUSZ VÉDELMET KAP AZ ÉPÜLET

A hőszigetelés a házon olyan, mint egy burok, ami védi a szerkezetet a fagyástól, a repedésektől, a párakicsapódástól és a penészesedéstől. Vagyis hosszabb ideig lesz jó állapotban az épület, tovább tartja meg az értékét, nem kell költeni a javításokra.

Kép forrása: pinterest.com

  1. SZEBB LESZ A HÁZ

Bár ez nem feltétlenül pénztárcakímélő érv, de mindenkinek jó érzése lesz, ha egy szép, felújított homlokzatú házba lép be. És ha eladná az ingatlant, ez bizony nem utolsó szempont a vevők körében sem, könnyebben kitűnhet a ház az ingatlanpiacon, és többet is kérhet érte az átlagnál, a hőszigetelés miatt.

Kép forrása: theplan.it

  1. KISEBB ENERGIAFOGYASZTÁS

Nemcsak a pénztárcája, hanem a környezet is meg fogja köszönni, hogy korszerűsíti a hőszigetelést. Mivel 25-30%-kal is csökkenhet a hőveszteség, ez nagymértékű energiamegtakarítást jelent, amivel a környezetet is védi. Arról nem beszélve, hogy a korszerű hőszigetelés sokkal kevesebb széndioxid és károsanyag kibocsátást is eredményez.

Ha szeretné megtudni, hogy a hőszigeteléshez milyen minőségi termékeket ajánl a Mapei, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül, akkor keresse fel honlapunkat: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/

Tetszik? Oszd meg!